úterý 12. října 2021

Play Day 2021

    LEGO Group pro svoje zaměstnance každoročně pořádá Play Day. Tedy den hraní, kdy se zastaví stroje a zaměstnanci si místo vyrábění hrají. V pracovní době!
    Pandemie však poznamenala i tuto událost a tak jsme měli upravenou verzi - Play Day in a Box. Jak to vypadalo?

    V areálu našeho firemního parku vyrostly stany kam jsme po etapách chodili a kde pro nás najatá agentura přichystala zábavní program. Teda tu zábavu jsme si obstarávali sami tím, že jsme si hráli s kostkami. Taky to nebyla celá směna ale jen tři hodiny - abychom se zvládli postupně v několika dnech všichni vystřídat. Každý jsme dostali speciálně připravenou krabici ve které bylo kromě kostek hromada příslušenství jako barevné papíry, svinovací metr, papírová brčka a tak podobně. Našli jsme v ní také takové hrací karty, podle kterých jsme mohli provádět různé aktivity a bavit se.


    Je vlastně poměrně těžké naladit se a užít si čas, když vás pořadatelé seskupí do náhodných skupinek po deseti lidech a navíc za sebou máte už osm hodin práce. Ale najatí animátoři se snažili a tak to vlastně proběhlo v pohodě a já jsem si to užil.
    Ze všech programů, které jsme vyzkoušeli pak bylo nejpopulárnější prostě volné stavění. Nestihli jsme vyzkoušet ani všechny aktivity z karet. Nicméně krabice nám zůstaly a jsou dobře kompaktní, že se dají převézt, vybalit a použít téměř kdekoliv.Po celou dobu hraní se dalo formou fotek ze stavení "soutěžit" o LEGO navíc, které kromě vítězného týmu poputuje také jako dárek potřebným dětem.
    Když jsem se bavil s kolegy co zažili Play Day před pandemií, tak tohle byl slabý odvar.. takže se těším na příští!






https://www.lego.com/cs-cz/aboutus/play-day/


Žádné komentáře:

Okomentovat